fbpx

La Fundació

La Fundació Setba és una entitat sense ànim de lucre, que treballa per a contribuir a la transformació social,
a través de la cultura de la mà d’artistes professionals.

Missió

Apropar l’art a col·lectius en risc d’exclusió social i mostrar la seva realitat a través de la cultura i les seves múltiples expressions.

Visió

Promoure una societat més justa i inclusiva, mitjançant manifestacions artístiques que ajudin a vertebrar i cohesionar el seu teixit social.

Valors

Creure en la cultura com a eina de cohesió social i apostar per la capacitat integradora de l’art, que es converteix en el seu vehicle de transformació.

Patronat

El patronat és l’òrgan de govern de la fundació i és l’encarregat de gestionar-la i representar-la d’acord amb la llei i als estatuts.

El nostre patronat està constituït per persones de l’àmbit de la cultura, la gestió, l’advocacia i la consultoria, entre d’altres.

Darío Olaortua Rumeu

President

Yolanda Mora Morera

Vicepresidenta

Mariola Foix Llorens

Vicepresidenta executiva

Joan Rodés Parellada

Secretari

Cristina Sampere Fernández

Vocal

Anna Rosa Congost

Vocal

Maite González Rodríguez

Vocal

Josep Félix Bentz Oliver

Vocal

Miquel Lerin Vilardell

Vocal

Equip de gestió

Els components del nostre equip son:

Mariola Foix

Gerent

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials. Des de 2005 col·labora amb entitats en l’àmbit de la Cooperació Internacional, l’Ajut humanitari i Quart Món.

Cristina Sampere

Directora

Llicenciada en Belles Arts. Artista i comissària d’art amb més de 30 anys d’experiència. Des de 2012 dirigeix Setba. Creu que l’art ha d’arribar a tots i en defensa la dessacralització.

Maria Budó

Responsable de projectes

Llicenciada en Història de l’Art. Amb més de 15 anys d’experiència en el sector de la gestió cultural, en entitats públiques i privades.

Laia Higuera

Responsable de comunicació

Graduada en Publicitat i RRPP. Ha treballat en diverses agències de comunicació de Barcelona. La seva passió per l’art i la cultura l’ha dut a incorporar-se a la Fundació Setba.

Juli Moreno

Responsable d’administració

Llicenciat en Economia, amb experiència en auditoria de comptes i gestió comptable. S’incorpora a l’equip de Setba el novembre de 2014.

Col·laboren amb nosaltres