fbpx

Exposició Capses Màgiques

Les Capses Màgiques que han estat exposades als diferents locals i establiments de la Plaça Reial, pugen ara a la Fundació Setba perquè els visitants les puguin contemplar totes juntes i també com a símbol de cloenda de l’exposició La Màgia de la Reial.

En Obert per Nadal

Fundacions en Obert us convida el proper dissabte 19 de desembre a descobrir i visitar totes les fundacions que formen part del projecte. Pel preu simbòlic d’1€ podreu gaudir del nadal…

Oficis Perduts

A partir de testimonis relacionats amb la Plaça Reial recuperem, en format de petites càpsules de vídeo, alguns oficis perduts o que estan en perill de desaparèixer.

Capses màgiques

Del 26 de novembre de 2015 al 30 de gener de 2016 Com cada any, en el marc del projecte La memòria de la plaça, organitzem una exposició que té…

Primer cicle “En Obert”

La Fundació Setba forma part de Fundacions en Obert, un nou projecte que aplega set fundacions privades culturals de Barcelona que es volen apropar als ciutadans i promocionar-se, alhora que reivindiquen la seva tasca en l’àmbit de les arts plàstiques i de la cultura.

La màgia de la Reial

Enguany volem descobrir-vos la història d’un enllustrador de sabates que es va convertir en un dels mags de més prestigi d’Europa. Aquesta és la història de Fructuós Canonge.